Je to poslední varování, ví brankář hokejové Sparty Tomáš Pöpperle

Třetí semifinálový duel play-off extraligy mezi Spartou a Brnem se dal označit jako reklama na hokej. K vidění byly ostré, ale čisté zákroky, skvělé šance a drama až do 15. minuty prodloužení, kdy Kometa dala rozhodující gól.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář pražské Sparty Tomáš Pöpperle právě inkasoval rozhodující gól v prodloužení utkání v Brně

Brankář pražské Sparty Tomáš Pöpperle právě inkasoval rozhodující gól v prodloužení utkání v Brně | Zdroj: ČTK

Smutným hrdinou zápasu tak byl gólman Pražanů Tomáš Pöpperle, který pak označil neúspěch týmu jako poslední varování.

„Je špatný, když v play-off prohrajete takovýhle zápas. Je to varování, kterého bychom se měli chytit. Není na co čekat,“ uvědomuje si Pöpperle, který předvedl, stejně jako jeho protějšek Marek Čiliak, skvělý výkon, za který se rozhodně nemusí stydět.

Přehrát

00:00 / 00:00

Hráči zaslouží absolutorium, shodli se asistenti trenérů Sparty a Brna po třetím semifinálovém utkání play-off hokejové extraligy

Hlodat v hlavě ho ale budou dva rychlé góly Brna před polovinou zápasu, které znamenaly vyrovnání na 2:2 a velkou komplikaci pro největšího favorita soutěže.

„Bohužel už se nám nepodařilo vstřelit třetí gól a v prodloužení rozhodla jedna chyba. Myslím, že se útočníci nevrátili, ale to už je jedno. Nemá cenu to rozebírat,“ nechtěl na nikoho házet vinu sparťanský brankář.

Na rozbor rozhodně moc času není, protože už dnes od 19 hodin je v plánu 4. semifinále a znovu se hraje v Brně.

Asi každý fanoušek si teď přeje, aby večerní duel měl stejný náboj a jiskru jako ten včerejší, po kterém třeba asistentovi trenéra Brna Martinu Pešoutovi chodily opět pochvalné esemesky.

„Že to byla nejlepší reklama na hokej, kterou lidi v této sezoně viděli. Ať vyhrál, kdo vyhrál, tak tady bylo čtyřicet frajerů, kteří odvedli absolutně špičkový výkon, a 7200 lidí, kteří to ocenili. A k tomu, aby hráči takový výkon podali, fanoušci strašně pomohli,“ pochvaloval si Pešout.

„Bylo to opravdu důstojné pro play-off letošního ročníku. Hráči zaslouží absolutní uznání,“ doplnil Martina Pešouta asistent trenéra Sparty Zdeněk Moták.

Štěpán Pokorný, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme