Benzin stále zdražuje, litr se v průměru prodává za 37,63 koruny. Cena nafty se snížila o 36 haléřů

Benzin Natural 95 v Česku v uplynulém týdnu opět zdražil, nafta naopak dále zlevňovala. Litr Naturalu 95 se aktuálně u čerpacích stanic prodává v průměru za 37,63 Kč, před týdnem byl o 36 haléřů levnější. Cena nafty se snížila o 36 haléřů, za litr teď řidiči dají průměrně 34,44 Kč. Vyplývá to z údajů společnosti CCS, která ceny sleduje.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

LPG, ilustrační foto

Nejlevnější benzin natankují řidiči v Ústeckém kraji, nejdražší paliva nabízejí pumpy v Praze (ilustrační foto) | Foto: René Volfík | Zdroj: iROZHLAS.cz

Benzin je nyní o 5,21 koruny na litru levnější než před rokem, za naftu tehdy motoristé platili téměř o 11 korun na litru více. V cenách paliv se loni na jaře výrazně projevovaly obavy z dopadů ruské invaze na Ukrajinu.

V uplynulém týdnu zdražil benzin v Česku. Průměrná cena je nad 37 korun. Nafta se nadále zlevňuje

Číst článek

Nejlevnější benzin natankují řidiči v Ústeckém kraji, kde je litr v průměru za 37,21 Kč. Nafta je nejlevnější v Jihočeském kraji, litr tam prodávají průměrně za 33,58 Kč.

Naopak nejdražší paliva nabízejí pumpy v Praze, kde litr benzinu stojí průměrně 38,68 Kč. Nafta se tam tankuje za 36,80 Kč za litr.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme