Bez frontmana to nepůjde. Kapela Linkin Park ruší turné

Rocková kapela Linkin Park pár dnů po smrti svého frontmana Chestera Benningtona zrušila své nadcházející turné po Spojených státech. To mělo startovat příští týden ve státě Massachusetts. Další kroky známé kapely zatím nejsou jasné.

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hlavní zpěvák americké skupiny Linkin Park Chester Bennington 11. června v Praze při vystoupení na hudebním festivalu Aerodrome.

Hlavní zpěvák americké skupiny Linkin Park Chester Bennington 11. června v Praze při vystoupení na hudebním festivalu Aerodrome. | Zdroj: ČTK

O zprávě na svém twitterovém účtu informovala promotérská agentura Live Nation, která měla turné organizovat. Kapela pak samotný příspěvek sdílela.

„Severoamerické tour Linkin Park One More Light je zrušeno. Navrácení peněz je možno v místě nákupu. Naše myšlenky jsou se všemi pozůstalými,“ píše se v tweetu. Více se agentura zatím nevyjádřila.

Kapela měla vyrazit na turné k podpoře svého posledního alba One More Light, které vydala letos v květnu. Turné po Severní Americe mělo startovat příští týden, jako první měla kapela vystupovat ve městě Mansfield ve státě Massachussetts.

Celkem měla kapela naplánováno 29 koncertů ve Spojených státech amerických a Kanadě. Poslední měl být odehrán 22. října v Los Angeles, kde měli Linkin Park vystoupit ve známé Hollywood Bowl.

Skupina už před tím stihla odjet část turné v Jižní Americe, Evropě a Asii.

Frontman kapely Chester Bennington se oběsil ve čtvrtek 20. července ve své losangeleské rezidenci. Benningtonovi bylo 41 let. Zanechal po sobě celkem 6 dětí. V jednom z dřívějších rozhovorů uvedl, že trpěl psychickými problémy kvůli sexuálnímu zneužívání v dětství.

jra Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme