Bývalý kouč fotbalové reprezentace Bílek povede Dinamo Tbilisi

Kouč Michal Bílek povede fotbalisty Dinama Tbilisi. Bývalý trenér reprezentace podepsal s úřadujícím gruzínským mistrem dvouletou smlouvu. Pro Michala Bílka bude gruzínské angažmá třetím zahraničním. V minulosti působil v kostarickém celku Cartaginés a slovenském Ružomberoku.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Bílek na tisková konferenci po kvalifikačním utkání s Arménii

Michal Bílek na tisková konferenci po kvalifikačním utkání s Arménii | Foto: Filip Jandourek

V Tbilisi tak bude za posledních osm let třetí český trenér. V letech 2006 až 2008 působil Dušan Uhrin, do loňska trénoval klub jeho syn, než v zimě přešel do Viktorie Plzeň.

Díky zisku patnáctého gruzínského titulu se Dinamo kvalifikovalo do druhého předkola Ligy mistrů, v němž může narazit na pražskou Spartu, kterou Bílek trénoval v letech 2006 až 2008.

Devětačtyřicetiletý kouč skončil u národního týmu po čtyřech letech krátce před koncem neúspěšné kvalifikace na mistrovství světa v Brazílii.

Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme