Sedlák dal první gól po zranění, Rutta a Kaše asistovali

Hokejista Lukáš Sedlák pomohl v NHL třetím gólem v sezoně k vítězství Columbusu na ledě New Jersey 5:3. Bodoval i Jan Rutta, který se asistencí podílel na výhře Chicaga nad Buffalem 3:2 po prodloužení. Na jeden gól přihrál taky Ondřej Kaše. Jeho Anaheim prohrál s Minnesotou 2:3 po prodloužení.

New Jersey/USA Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lukáš Sedlák

Lukáš Sedlák | Zdroj: Reuters

Columbusu se v New Jersey nepovedla první třetina, po dvaceti minutách prohrával 0:2, jenže třetí prohru Blue Jackets v řadě nepřipustil Arťom Panarin. 26letý Rus na sebe po první přestávce vzal roli dirigenta velkého obratu a ve zbylých 40 minutách asistoval u pěti gólů.

Voráček při výhře Philadelphie 4:1 třikrát asistoval a je nejlepším nahrávačem v NHL. Rittich vychytal výhru

Číst článek

Nejprve připravil snížení Duboisovi a z druhé části neuběhlo ani šest minut, když bylo srovnáno Panarin našel u mantinelu Lukáše Sedláka, který ranou po ledě zaznamenal třetí gól v sezoně. Český útočník se prosadil poprvé po měsíční absenci zaviněné zraněním kotníku.

Panarin ve svém nahrávačském večeru pokračoval, až dovedl Columbus k vítězství 5:3.

Jan Rutta má ve své premiérové sezoně už deset gólových přihrávek. Český obránce pomohl Chicagu ukončit pětizápasovou sérii proher. Buffalo sice v United Centru ještě čtyři minuty před koncem vedlo 2:1, navíc hrálo přesilovku, jenže Blackhawks se usadili v útočném pásmu, Rutta zachytil puk na modré čáře, Forsling střílel a Wingels šikovnou tečí vyrovnal.

Švéd Gustav Forsling pak v prodloužení zajistil Chicagu výhru 3:2.

Anaheim získal proti Minnesotě bod za porážku 2:3 v prodloužení. U první branky zápasu asistoval Ondřej Kaše, který si v končící přesilovce vyměnil puk se zakončujícím Royem.

NHL:
New Jersey - Columbus 3:5, Washington - NY Rangers 4:2, Chicago - Buffalo 3:2 v prodl., Nashville - Vegas 3:4 po sam. nájezdech a Anaheim - Minnesota 2:3 v prodl.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme