Tolik šancí jsem dlouho neměl, litoval fotbalista Slovácka Jaroslav Diviš

Viktoria Plzeň ztratila ve 20. kole Gambrinus ligy na vedoucí Spartu další dva body po bezbrankové remíze se Slováckem. V samotném utkání se ale fanoušci nenudili, protože oba týmy si vypracovali šancí až překvapivě hodně.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Plzeňský Pavel Horváth (uprostřed) neproměnil penaltu, Jaroslav Diviš ze Slovácka (vpravo) zahodil několik šancí

Plzeňský Pavel Horváth (uprostřed) neproměnil penaltu, Jaroslav Diviš ze Slovácka (vpravo) zahodil několik šancí | Zdroj: ČTK

Ze zápasu neuběhla ani půlhodina a Štruncovy sady zažily přelomový okamžik. Část publika píská na své vlastní hráče, to se při zápasech Plzně léta nestalo. Nejde ani tak o to, že kapitán Pavel Horváth už ve 4. minutě neproměnil pokutový kop, to už tu diváci zažili.

Ale obrana Viktorie hoří jako knihy ve spárech pátera Koniáše a hráči Slovácka pořádají orgie před brankářem Bolkem, který div že se vůbec stačí zvednout ze země a už se na něj valí další útok.

Přehrát

00:00 / 00:00

V utkání Viktorie Plzeň se Slováckem viděli diváci velkou řadu šancí, ale gól ani jeden

„Myslím, že v Plzni mít tolik šancí, kolik jsme měli my, je až hodně. Mrzí mě to, protože tolik šancí jako tady, jsem dlouho neměl,“ lituje vrchní spalovač Slovácka Jaroslav Diviš, který sám měl tolik šancí a většinou vyložených, že slabší počtář se konečné cifry vůbec nemusel dopočítat.

„Těch šancí bylo hodně. Slovácko si také vytvořilo šance, ale kdybychom to sečetli, tak je to 10:3.“

„Na monitoru jsem viděl střely na branku 3:7, což je hodně. Na rohy to bylo 7:8, také v náš prospěch.“

Fotbalisté Plzně ztratili další body, Jablonec a Bohemians se radují z vítězství

Číst článek

Rozcházeli se zásadně ve svých počtech domácí kouč Dušan Uhrin mladší a na něj navazující trenér Slovácka Svatopluk Habanec. Ten remízu, byť na tak zábavný a útočný zápas neuvěřitelně bezbrankovou bral. Kdežto jeho kolega má po třetím utkání bez výhry a s velkými problémy v obraně o čem dumat.

„Máme to tak nabitý, že máme regenerační trénink a pak hned zápasový trénink. A únava je znát vždycky víc při bránění než při útoku,“ hledá příčinu problému Uhrin, který při remíze 0:0 vystřídal během utkání oba stopery, což je rarita, i když to nebylo jen kvůli výkonu.

Jan Kaliba, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme